MijnPVA.nl

Jij doet waar je goed in bent!

Voorstellen


 

Ik ben Debby van Druten, een echte duizendpoot op het gebied van secretariële c.q. administratieve ondersteuning. 

Mijn ruime ervaring van meer dan 10 jaar, heb ik opgedaan in zowel nationale als internationale organisaties in functies als management assistent, office manager en personal assistant. Maar ook als ambulant telefoniste/receptioniste waarvoor je in een heel korte tijd veel verschillende werkzaamheden eigen moet maken en voor je het weet zit je weer op een andere locatie. Vooral die afwisseling heeft me erg aangesproken en dat komt heel goed van pas in mijn huidige werkzaamheden.

Sinds april 2014 heb ik MijnPVA.nl opgericht om zelfstandig ondernemers, mensen met een passie, te ondersteunen zodat zij zich meer op hun passie kunnen richten.


 

 LinkedIn, Facebook, Twitter